Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - «Κλειδώνει» σήμερα το φορολογικό νομοσχέδιο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σημαντικές βελτιώσεις για μικρομεσαία εισοδήματα (άραγε γιατί έπρεπε να υπάρξει η επικοινωνιακή αστοχία των προηγούμενων ημερών;) αλλά και τιμωρητικές επιβαρύνσεις για τους αυτοαπασχολούμενους που σπρώχνουν πολλές ΜΜΕ στην έξοδο από τη χώρα ή το κλείσιμο. Θετική η αναγνώριση των ασφαλιστικών εισφορών τους, ως αφορολόγητες. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σήμερα αναμένεται να «κλειδώσουν» οι βασικές φορολογικές αλλαγές για μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων και αγρότες, ενώ την ίδια στιγμή το υπουργείο αναζητά ισοδύναμα μέτρα για την αύξηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων. 

Το φορολογικό νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την προσεχή Τρίτη, προκειμένου να εκπληρωθεί μία από τις προαπαιτούμενες ενέργειες για τη δόση του δανείου των 43,7 δισ. ευρώ από την τρόικα.

Με 235 εκατ. ευρώ τα οποία θα προέλθουν από την αύξηση του τέλους επιτηδεύματος των ελεύθερων επαγγελματιών έρχεται το υπουργείο Οικονομικών, στο παρά πέντε της κατάθεσης του φορολογικού νομοσχεδίου, να διορθώσει τις μεγάλες επιβαρύνσεις που προέκυπταν βάσει των αρχικών σχεδιασμών του για οικογένειες με τρία και τέσσερα παιδιά.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4773796

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS