Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία -Ο ειδικός σύμβουλος είχε προσληφθεί για να «ξεβρωμίσει» τον ΕΟΤ!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σε τι να επικεντρωθείς; Στον τρόπο επιλογής μετρίων κομματικών ταγών για τη διαχείριση σημαντικών τομέων, στις γνωριμίες από... κοινωνικές εκδηλώσεις που καθορίζουν το στελεχιακό δυναμικό οργανισμών ή στο ξεχαρβαλωμένο και διεφθαρμένο σύστημα που καλείται να εκτελέσει τις πολιτικές αποφάσεις; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αναστάτωση αλλά και προβληματισμός επικρατεί στην ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού με την αποκάλυψη της απάτης του ειδικού συμβούλου του πρώην Γ.Γ ΤΟΥ ΕΟΤ Νίκου Καραχάλιου.

Αυτό που κάνει εντύπωση, λένε στελέχη του υπουργείου, είναι το γεγονός ότι ακόμη και τώρα στην περίοδο της πιο βαθιάς κρίσης στις υπηρεσίες του ΕΟΤ φαίνεται να μην έχει αλλάξει τίποτε με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να μοιράζουν χρήματα είτε για εκδηλώσεις είτε για ταξίδια είτε για εκθέσεις που δεν ενδιαφέρουν παρά ελάχιστους.

Εντύπωση πάντως προκαλεί και η πρόσληψη του βασικού κατηγορούμενου του σκανδάλου με τις επιταγές , από τον Ν.Καραχάλιο ο οποίος λέει ότι τον γνώρισε σε κοινωνική εκδήλωση και αμέσως τον προσέλαβε χρίζοντας τον δεξί του χέρι αναθέτοντας του, όπως έλεγε χαρακτηριστικά, «να ξεβρωμίσει τον ΕΟΤ από τα τρωκτικά!». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=246134

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS