Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Με κοινές υπουργικές αποφάσεις το πρώτο σύνθετο τουριστικό κατάλυμα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σύνθετες τουριστικές επενδύσεις σε λιγότερο ανεπτυγμένες περιοχές, που με την ανάδειξη και ιδιαίτερων τοπικών χαρακτηριστικών και δράσεων, επιχειρούν να αναβαθμίσουν το προσφερόμενο "προϊόν". Το αναπτυξιακό πρότυπο της νέας εποχής. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με κοινή υπουργική απόφαση εγκρίνεται η δημιουργία του πρώτου σύνθετου τουριστικού καταλύματος στη Τζια, από την υπουργό Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΠΕΚΑ) κ. Σ. Καλαφάτη. Πρόκειται για επένδυση του ομίλου Dolphin Capital Investors ύψους 50 εκατ. ευρώ και αφορά στη δημιουργία του δεύτερου μέλους της αλυσίδας Aman Resorts στη χώρα.

Η επενδυτική πρόταση που είναι σε στάδιο υπογραφής της προβλεπόμενης από το άρθρο 9, παρ.1, του Νόμου 4002/2011 ΚΥΑ για τον καθορισμό των ειδικότερων κατηγοριών έργων, της γενικής διάταξης των κτιρίων και τους περιβαλλοντικούς όρους του Σύνθετου Τουριστικού Καταλύματος, αφορά στη δημιουργία Σύνθετου Τουριστικού Καταλύματος που αποτελείται από ξενοδοχείο 350 κλινών, κέντρο θαλασσοθεραπείας και τουριστικές κατοικίες σε έκταση 645 στρεμμάτων, στον Βρόσκοπο της Κέας, με φορέα υλοποίησης την εταιρία «ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 24 Α.Ε.».

Η δόμηση θα καλύψει ποσοστό 0,03% της έκτασης των 650 στρεμμάτων, τόνισε η υπουργός, κατά την κοινή της συνέντευξη τύπου με τον κ. Καλαφάτη, στην οποία δόθηκε μια «πρόγευση» του υπό ολοκλήρωση Ειδικού Χωροταξικού Σχεδίου για τον Τουρισμό. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=488537

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS