Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Δύο δημοσκοπήσεις δείχνουν ισοπαλία για ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οριστική αλλαγή στο πολιτικό κλίμα, με τη σταθεροποίηση της χώρας και τις αναπτυξιακές προοπτικές να δίνουν νέα δυναμική στη ΝΔ, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί ταυτότητα εξουσίας ανάμεσα στις αντιεξουσιαστικές κορώνες και τη διπλωματική καθησύχαση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ισοπαλία μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται το Σάββατο.

Στη δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών η εκτίμηση εκλογικής επιρροής φέρνει τα δύο κόμματα ισόπαλα στο 29,5%. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ περνάει μπροστά με 31,6% έναντι 27,2% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, η απάντηση κανένας συγκεντρώνει 45%, ο Αντώνης Σαμαράς 21,2% και ο Αλέξης Τσίπρας 11,6%. Τρίτος έρχεται ο Πάνος Καμμένος με 5,2%, τέταρτος ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 4,3% και πέμπτος ο Φώτης Κουβέλης με 3,6%.

Στην ερώτηση ποιο κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα την οικονομική κρίση, την απάντηση «κανένα» επιλέγει το 59,6% των ερωτηθέντων, τη ΝΔ το 16,2% και τον ΣΥΡΙΖΑ το 8,9%.

Στη δημοσκόπηση της Μέτρον Ανάλυσις για της εφημερίδα Επενδυτής στην πρόθεση ψήφου η διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι 0,1%, στο 18,8%. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=493824

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS