Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Νέες επιθέσεις σε γραφεία ΝΔ και ΠαΣοΚ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Λέγαμε εξαρχής ότι η, ένθεν κακείθεν, αντίληψη περί αυτοδικίας που παραβλέπει τα δημοκρατικά κεκτημένα, οδηγεί σε ανεξέλεγκτες εντάσεις. Όσοι υπέθαλψαν αυτό το κλίμα, ας υποστούν τώρα τις συνέπειες των συλλογικών κοινωνικών αντανακλαστικών. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Νέες εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε Αργυρούπολη, Γλυφάδα και Κυψέλη.

Στην Αργυρούπολη, στις 3 τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν σε γραφεία της ΝΔ τρία μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά, προκαλώντας υλικές ζημιές. Δέκα λεπτά αργότερα στη Γλυφάδα, άγνωστοι έριξαν βόμβα μολότοφ και πάλι σε γραφεία της ΝΔ. Και σε αυτή την περίπτωση προκληθήκαν ζημιές. Το μπαράζ των εμπρησμών συνεχίστηκε, στην Κυψέλη, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο γραφείων του κόμματος.

Στη Γλυφάδα, επίσης στις 4:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι έριξαν δύο τούβλα σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές.

Τις επιθέσεις καταδίκασε με ανακοίνωσή της η ΝΔ, αφήνοντας ξανά αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι εμπρηστικές επιθέσεις σε τοπικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και άλλων κομμάτων, στρέφονται ευθέως εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας και της πολιτικής ομαλότητας. »Ας ξέρουν οι νυχτοβάτες ότι δεν φοβίζουν και δεν τρομοκρατούν κανέναν. »Καταδικάζονται από όλους τους Έλληνες. Καθολική πρέπει να είναι η καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν το έχει πράξει μέχρι τώρα».

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=492785

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS