Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Το κρίσιμο στοίχημα της κυβέρνησης Σαμαρά

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το οριστικό τέλος με τις πρακτικές του παρελθόντος οφείλει να είναι γενικό και χωρίς διακρίσεις, απέναντι σε κάθε μορφή παρασιτισμού. Κι αυτό αφορά συντεχνίες, κομματικοδίαιτες και κρατικοδίαιτες αντιλήψεις συναλλαγής, παντός τύπου! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αδιάλλακτη εμφανίζεται η κυβέρνηση απέναντι στα αιτήματα των απεργών που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και η κυβερνητική γραμμή είναι: «Σύγκρουση μέχρι τέλους». Ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς έχει επιλέξει τη «σκληρή γραμμή», είναι ανυποχώρητος και δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει από τη στρατηγική την οποία έχει χαράξει.

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί από χθες, Πέμπτη, το μεσημέρι το «όπλο» της πολιτικής επιστράτευσης των απεργών και επίταξης των συρμών, ενώ παρασκηνιακά εμμένει στο επιχείρημα περί πολιτικής υποκίνησης των απεργιών.

Η σύγκρουση έχει άκρως πολιτικά χαρακτηριστικά, καθώς από την πρώτη στιγμή σύσσωμη η αντιπολίτευση αξιοποιεί την απόφαση της κυβέρνησης για την πολιτική επιστράτευση και την επίταξη για να την πλήξει επικοινωνιακά.

Για το Μέγαρο Μαξίμου, η επιτυχής έκβαση της σύγκρουσης με τους απεργούς, αποτελεί βασικό στοίχημα που πρέπει να κερδίσει, καθώς θα εξαρτηθεί η πορεία υλοποίησης όσων έχουν ψηφιστεί στα πλαίσια του μνημονίου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=494755

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS