Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Τα πήρε όλα από τον Χατζηδάκη ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

- Τη μία μάχη μετά την άλλη κερδίζει ο δήμαρχος Πειραιά και σημαντικότερη απ' όλες αυτή με το χαμένο χρόνο - Πότε ο υφυπουργός Ανάπτυξης θα εγκρίνει την αξιοποίηση των πέντε μεγάλων ακινήτων του δήμου Πειραιώς

Τον ένα μετά τον άλλο στόχο για τον Πειραιά κερδίζει ο δήμαρχος του μεγάλου λιμανιού κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος. Με τον τρόπο αυτό κερδίζει και τη σημαντικότερη μάχη απ' όλες, αυτή που έχει να κάνει με το χαμένο χρόνο, καθώς μέσα στα δύο έτη της θητείας του άνοιξε τόσα θέματα όσα δεν εθίγησαν επί δεκαετίες.

Αυτό φάνηκε και κατά τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Πειραιά με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον υφυπουργό κ. Σταύρο Καλογιάννη και μια σειρά υπηρεσιακούς παράγοντες για όλα τα ζητήματα της πόλης. Ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος πήγε αποφασισμένος και έλαβε συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις για να σειρά έργων που φέρνουν και πάλι τον Πειραιά στο επίκεντρο.

Κατ’ αρχήν προχωρεί με γρήγορους ρυθμούς μια συνολική μελέτη που θα περιλαμβάνει το μεγάλο έργο που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης και αφορά στην υπογειοποίηση των ηλεκτρικών σιδηροδρόμων από το σταθμό του Νέου Φαλήρου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας, ενώ ταυτοχρόνως θα υπογειοποιηθεί και η οδός Ομηρίδου Σκυλίτση. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB.GR
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/271558/ta-pire-ola-apo-ton-hatzidaki-o-vasilis-mihaloliakos

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS