Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Προβάδισμα ΝΔ σε τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αποτελεσματικότητα για τη διεθνή θέση της χώρας, την επενδυτική προοπτική της οικονομίας, την ευνομία και την ασφάλεια των πολιτών. Αυτά τα πρώτα αισιόδοξα σημάδια εκτιμά η κοινωνία κι αλλάζει τους συσχετισμούς, θετικά προς τη ΝΔ, σε μια πολύ δύσκολη φάση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται στον τύπο της Κυριακής.

Σε δημοσκόπηση της ΜRΒ, που δημοσιεύει η Real News, η ΝΔ προηγείται με μια μονάδα συγκεντρώνοντας το 23,1% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 5,5%, οι ΑΝΕΛ 4,9%, η ΔΗΜΑΡ 4,4% και το ΚΚΕ 4,3%.

Μιάμιση μονάδα προβάδισμα στη ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύει το "Πρώτο Θέμα", καθώς συγκεντρώνει το 24,9% έναντι 23,4 του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,7%, το ΠΑΣΟΚ 8,6%, οι ΑΝΕΛ 6,6%, το ΚΚΕ 5,2% και η ΔΗΜΑΡ 4,8%.

Σύμφωνα με την ΜRΒ, ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται καταλληλότερος για τη θέση του πρωθυπουργού από το 44% των ερωτηθέντων, ο Αλέξης Τσίπρας από το 26%, ενώ κανέναν από τους δύο επιλέγει το 27,5%.

Ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει και τις θετικότερες γνώμες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο Φώτης Κουβέλης, ο Πάνος Καμμένος, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Προβάδισμα 1,7% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής. Η ΝΔ προηγείται με 22,9%, ΣΥΡΙΖΑ με 21,2% και τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 10,5%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 7,2%, το ΚΚΕ με 5,5%, η ΔΗΜΑΡ με 4,8% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6%.

Προβάδισμα για τη ΝΔ και πρωτιά για Σαμαρά δίνει δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα Παραπολιτικά. Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 25,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 25,1% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 8,8%, το ΠΑΣΟΚ ΜΕ 5,3% , η ΔΗΜΑΡ με 5,2 %, το ΚΚΕ με 5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,8%

ΠΗΓΗ: NOOZ.GR
http://www.nooz.gr/greece/provadisma-nd-se-dio-nees-dimoskopisis26113

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS