Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Public Issue: Μεταστροφή του κλίματος υπέρ της ΝΔ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η εικόνα της στιγμής δείχνει την κοινωνία να εκτιμά τις κυβερνητικές προσπάθειες για σταθεροποίηση της Ευρωπαϊκής θέσης μας και τις θετικές αναπτυξιακές προοπτικές που δημιουργούνται. Υποψιαζόμαστε την εξέλιξη της διαφοράς, υπέρ της ΝΔ, μετά τα τελευταία αντιεξουσιαστικά γεγονότα που "εξάπτουν" τα αστικά αντανακλαστικά μας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Προβάδισμα κατά 0,5% καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue για τον Ιανουάριο του 2013.

Πιο αναλυτικά, στη εκτίμηση της εκλογικής επιρροής η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 29% έναντι 28,5% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε σύγκριση με τα αντίστοιχα αποτελέσματα του Δεκεμβρίου, η ΝΔ καταγράφει άνοδο τριών ποσοστιαίων μονάδων ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υποχωρεί κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες.

Την ίδια ώρα, στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 44% έναντι της ΝΔ η οποία συγκεντρώνει 39%. Ωστόσο η διαφορά των δύο κομμάτων καταγράφει θεαματική πτώση καθώς το Δεκέμβριο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ποσοστό 60% και η ΝΔ 29%.

Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, μετά τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 10%, το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 8%, η ΔΗΜΑΡ με 7% και τέλος το ΚΚΕ με 5,5%. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2271344

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS