Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Βραβεύτηκαν επτά καινοτόμοι επιχειρηματίες και κτηνοτρόφοι

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Παραδείγματα προς μίμηση, μιας δημιουργικής νοοτροπίας που απέναντι στην παθητικότητα αντιπαραβάλει το καινοτόμο, απέναντι στη μιζέρια τη δυναμική αντιμετώπιση των παραγωγικών προκλήσεων. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μοσχαράκι με ω-3 λιπαρά, αγελάδες της σπάνιας Ελληνικής Στεππικής φυλής, νερό για πότισμα από τυρόγαλο και μονάδα βιοαερίου από λύματα χοιροτροφείου.

Επτά εκπρόσωποι καινοτόμων επιχειρήσεων στον κλάδο της ζωικής παραγωγής και της μεταποίησης βραβεύτηκαν σήμερα Παρασκευή από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθ. Τσαυτάρη. Η βράβευση έγινε μετά τα εγκαίνια του περιπτέρου του υπουργείου στη Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία «ZOOTECHNIA 2013» που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Οι επτά καινοτόμες επιχειρήσεις και κτηνοτρόφοι είναι:

- ο Δημήτρης Δήμος διότι εκτρέφει μερικές από τις 200 τελευταίες αγελάδες της Ελληνικής Στεππικής φυλής (Τύπος «Κατερίνης») και τον ελληνικό μαύρο χοίρο.
- η «Φάρμα Κουτσιώφτη» για τον εμπλουτισμό του μοσχαρίσιου κρέατος με ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.
- η «ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε.» για τις φιλοπεριβαλλοντικές και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.
- η «BIOGRECO AE» για τη φιλοπεριβαλλοντική παραγωγή βιολογικών κοτόπουλων.
-η «ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ AE» διότι ακολουθεί ένα μοναδικό ολοκληρωμένο αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα παραγωγής.
- ο όμιλος «ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.» γιατί πρωτοπορεί στον τομέα της καινοτομίας και της έρευνας για την καλλιέργεια Μεσογειακών ψαριών.
- η «ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ A.E.» η οποία λειτουργεί μονάδα βιοαερίου με τα λύματα της χοιροτροφικής μονάδας και τα υποπροϊόντα του σφαγείου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=497351

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS