Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ολάντ: «Καλώ τους Γάλλους να επενδύσουν στην Ελλάδα»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Θετικές δηλώσεις δημιουργίας κλίματος εμπιστοσύνης αλλά οι επενδύσεις δεν έρχονται με προεδρικά διατάγματα. Η αναγνώριση ότι στη χώρα αρχίζουν να υπάρχουν προοπτικές ελκυστικών συνθηκών για τους επιχειρηματίες που αποτυπώνεται σταδιακά και στις διεθνείς αξιολογήσεις, είναι το κρίσιμο στοιχείο. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Γνώριμη είναι η Ελλάδα για τον Φρανσουά Ολάντ. Εχει έρθει αρκετές φορές στη χώρα μας, τόσο ιδιωτικά όσο και ως γραμματέας του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Ενόψει όμως της αυριανής πρώτης επίσκεψής του στην Αθήνα ως Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας ο κύριος Ολάντ παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα «Νέα». Δηλώνει ότι οι θυσίες που απαιτήθηκαν από την Ελλάδα ήταν πιο οδυνηρές από ό,τι αλλού, καθώς και ότι ο ίδιος «αρνείται μια Ευρώπη που θα καταδίκαζε τις χώρες σε λιτότητα τις τέλος».

Ο Γάλλος πρόεδρος εκφράζει ξανά την εμπιστοσύνη του στη χώρα μας και επιβεβαιώνει την αλληλεγγύη του προς τους Ελληνες, ενώ μιλάει για όλα: για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και το γαλλικό ενδιαφέρον σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις, για τη Χρυσή Αυγή και την άνοδο των άκρων παντού στην Ευρώπη, για το πρόβλημα του ισχυρού ευρώ, καθώς και για την αντίθεσή του στο διχασμό μεταξύ Βορρά και Νότου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=211533&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS