Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Γ.Μηλιός: Η χώρα χρειάζεται δημόσιες επενδύσεις

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Και δημόσιες επενδύσεις και σταθερά ψηλά οι δημόσιες δαπάνες! Πως θα γίνουν όλα αυτά χωρίς δυνατότητες χρηματοδότησης αφού είμαστε αποκλεισμένοι από τις αγορές είναι αδιάφορο! Όπως και το ότι οι κρατικιστικές οικονομίες έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές ειδικά όσο πιο γραφειοκρατικό και διεφθαρμένο είναι το σύστημα. Προφανώς αυτά θα αλλάξουν άμεσα ως εξ' "επαναστατικού" θαύματος του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου υποστήριξε πως οι αποκρατικοποιήσεις δεν θα φέρουν ανάπτυξη στη χώρα και αυτό έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν. «Η Ελλάδα είναι μια χώρα της Ε.Ε. που έχει κάνει πάρα πολλές αποκρατικοποιήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα σε θέματα οικονομίας σημείωσε επίσης ότι: «Η χώρα χρειάζεται δημόσιες επενδύσεις, αλλά θα πρέπει να σταματήσει η λιτότητα. Ορισμένες φορές η δημόσια ιδιοκτησία είναι κάλυμμα της κακής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=209219&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS