Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - «Όχι» στις αποδείξεις

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Επειδή το να παραβλέπουμε τα συμπεριφορικά οικονομικά οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις, οι πολίτες στην πλειοψηφία τους ενδιαφέρονται για το άμεσο κέρδος στην τσέπη τους κι αδυνατούν να κάνουν μακροπρόθεσμες συνδυαστικές αναλύσεις. Αν μάλιστα νιώθουν ότι το ζητούμενο όριο αποδείξεων είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αποκαλυπτικά είναι τα ευρήματα έρευνας που θα δώσει στην δημοσιότητα, τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) Δημήτρης Ασημακόπουλος, αναφορικά με τις επιπτώσεις της κρίσης στα εισοδήματα των πολιτών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα της έρευνας που σας αποκαλύπτει σήμερα το Real.gr το 93% των πολιτών έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις στα εισοδήματά τους. Το πιο σημαντικό όμως εύρημα της έρευνας έχει να κάνει με την φορολογική συνείδηση των καταναλωτών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην έρευνα παρατηρείται επικίνδυνη, όπως χαρακτηρίζεται, υποχώρηση της φορολογικής συνείδησης καθώς ένας στους δύο πολίτες – για λόγους επιβίωσης - προτιμούν να μην παίρνουν αποδείξεις με τις αγορές τους, αναζητώντας καλύτερες τιμές.

Δηλαδή, αρκετοί πλέον καταναλωτές διαπραγματεύονται με τους εμπόρους την αξία των προϊόντων που θέλουν να αποκτήσουν χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα λάβουν την απόδειξη. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=208045&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS