Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Κυκλώματα στο Γενικό Λογιστήριο έκλεβαν συντάξεις νεκρών

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν ένα κράτος αποδεικνύεται τόσο διάτρητο στη διαχρονική λειτουργία του, δεν μένει άλλο από την εκ του μηδενός ανασύσταση του με σφιχτά λειτουργικά οργανογράμματα, ευρύτατη χρήση της τεχνολογίας και αξιόπιστες υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σήμερα οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οι 6 που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι το τελευταίο έτος υπεξαίρεσαν από το Δημόσιο περισσότερα από 600.000 ευρώ, εκταμιεύοντας παράνομα χρήματα μέσω εικονικών συντάξεων.

Πρόκειται για πέντε γυναίκες και έναν άνδρα, οι οποίοι δρούσαν σε δύο διαφορετικές ομάδες, και έδιναν εντολές για καταβολή συντάξεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς δικούς τους ή συνεργών τους. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, μία υπάλληλος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που βρίσκεται σε αργία, μία πρώην συνάδελφός της και μία συνταξιούχος της ίδιας υπηρεσίας, άρπαζαν εικονικές συντάξεις, με αποτέλεσμα το τελευταίο χρόνο να προκαλέσουν ζημιά ύψους 600.000 ευρώ στο δημόσιο. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112998530

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS