Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Μετωπική Σαμαρά με το κόμμα της "συντήρησης"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Συντήρηση είναι η αντίδραση και στις πιο απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στο κράτος και την οικονομία, ο πελατειακός λαϊκισμός προς τους πολίτες που δεν συνοδεύεται από εφικτές προτάσεις, η έλλειψη διορατικότητας και προνοητικότητας που μένει σε ρητορικές συναισθηματικές ακρότητες. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε ένα κομβικό σημείο που βρέθηκαν πολλοί προκάτοχοί του στο πρόσφατο παρελθόν, οι οποίοι ωστόσο δεν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια τόσο μεγάλη και τόσο πολύπλευρη κρίση, είναι σήμερα ο πρωθυπουργός.

Ο Α. Σαμαράς καλείται να αποφασίσει στην πράξη πλέον εάν θα προχωρήσει μπροστά αγνοώντας το πολιτικό κόστος ή να κάνει πίσω, χάνοντας όμως (σήμερα) πολύ περισσότερα από μία ακόμη ευκαιρία για τη χώρα.

Ο ίδιος, ο οποίος γνωρίζει ότι η πορεία της χώρας θα κριθεί πλέον όχι από τα δημοσιονομικά μέτρα (καθώς άλλωστε και στο Μέγαρο Μαξίμου συμφωνούν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για μια περιοριστική πολιτική), αλλά από την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα στην προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, τις αποκρατικοποιήσεις και τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου, δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε ρήξεις και τομές. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63776529

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS