Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Απάντηση Κεδίκογλου σε Παναγούλη

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το χειρότερο δεν είναι το ατόπημα της έμμεσης εξομοίωσης του αντιδικτατορικού αγώνα με την τρομοκρατία. Είναι που ορισμένοι επιμένουν να απομυζούν και τα τελευταία απομεινάρια από τις δάφνες των οικείων τους για να αναζητήσουν έναν ρόλο γελωτοποιού κομπάρσου στα πολιτικά πράγματα. Διαβάστε σχετικά...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη με αφορμή τη δήλωσή του: «ας δώσει η κυβέρνηση του Τριωδίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί».

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Κάθε λεπτό που περνάει και ο Στάθης Παναγούλης παραμένει μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποδέχεται τις απόψεις του που ταυτίζουν τους αγωνιστές της Χούντας με τους συλληφθέντες για ληστείες και τρομοκρατική δράση.

Η αποδοκιμασία στη βία, στην ανομία και την τρομοκρατία πρέπει –επιτέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ- να είναι έμπρακτη. Όπως και η έμπρακτη αποδοκιμασία των δηλώσεων Παναγούλη περί «στρατοδικείων» και «Νεοναζί υπουργών». Ας αποδείξει επιτέλους εμπράκτως το κόμμα του κ. Τσίπρα ότι σέβεται το Σύνταγμα, τους δημοκρατικούς θεσμούς και την ομαλότητα.

Γιατί στην Δημοκρατία ούτε επιτρέπονται απειλές για λιντσάρισμα πολιτικών αντιπάλων, ούτε καλύπτονται δηλώσεις εξομοίωσης ληστών – τρομοκρατών με τους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για Ελευθερία και Δημοκρατία».

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=208235&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS