Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Αυτά ειπώθηκαν στη συνάντηση Σαμαρά - ΕΒΕΑ

Το παρασκήνιο από...μέσα!

Παρών στη συνάντηση του πρωθυπουργού με το προεδρείο του ΕΒΕΑ, ήταν προχτές ο γ.γ Νίκος Σοφιανός. Λειτουργώντας ως ...δημοσιογράφος μάλιστα ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα το facebook, το πως είδε από ...μέσα την συνάντηση και το πως αξιολόγησε τις προθέσεις του Σαμαρά.

Η ανάρτηση του:

"Είχα προχθές την ευκαιρία, ως μέλος του προεδρείου του ΕΒΕΑ, να συναντήσω τον Πρωθυπουργό στο γραφείο του, μαζί με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και τους Υφυπουργούς Νότη Μηταράκη και Θανάση Σκορδά.

Μετά από σχεδόν δύο ώρες συνάντησης απεκόμισα τα παρακάτω συμπεράσματα:

1) Με τον Πρωθυπουργό είχαμε ένα business meeting, όπως ακριβώς θα συνέβαινε σε μία μεγάλη και καλά οργανωμένη ιδιωτική εταιρεία. Υπήρχε agenda και σωστή προετοιμασία και παρουσίαση εκ μέρους των υπουργών.
2) Ως εκπρόσωποι των επιχειρηματιών, με κύριο εκφραστή τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, λάβαμε σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα - θέματα που τέθηκαν. Δεν υπήρξαν γενικολογίες, ευχολόγια και διάφορα άλλα ανούσια.
3) Ο Πρωθυπουργός έχει δύο χαρακτηριστικά, σημαντικά για κάθε επιχείρηση, πόσο μάλλον για το γεμάτο προβλήματα μαγαζί που ονομάζεται Ελλάς: είναι στη δουλειά του "hands-on" και "doer", με έπεισε ότι εργάζεται σκληρά, κατέχει το αντικείμενό του και λύνει προσωπικά τα προβλήματα "ατάκα και επί τόπου"!

Συμπερασματικά, δεν σας κρύβω ότι έφυγα περισσότερο αισιόδοξος απ´ ότι μπήκα. Άσχετα με το αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική (προφανώς η πίεση και η ανάγκη σημαντικών αλλαγών σε μικρό χρονικό διάστημα συνεπάγεται και λάθη) το συμπέρασμά μου είναι ότι η διακυβέρνηση του τόπου είναι υπεύθυνη"

ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/552897/Afta-eipothikan-sti-synantisi-Samara-EBEA.aspx

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS