Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αντ. Σαμαράς: «Μπροστά μας υπάρχει η ανοδική και θετική πορεία»

«Είμαστε στο κάτω μέρος της καμπύλης. Μπροστά μας υπάρχει η ανοδική και θετική πορεία». Με αυτό το μήνυμα, επιχείρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας σε μια μεγάλη ομάδα βουλευτών της ΝΔ, με την οποία δείπνησε, εξηγώντας τους την ανάγκη υποστήριξης της κυβερνητικής πολιτικής.

Το στέκι ήταν γνωστό. Στην ταβέρνα «Ο Βασίλης» στην Κηφισιά, λίγα μέτρα από την οικία του, ο Πρωθυπουργός προσκάλεσε σε δείπνο τη δεύτερη ομάδα των βουλευτών (η πρώτη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα) για να συνομιλήσει μαζί τους, να ανταλλάξει απόψεις και κυρίως να τους δώσει επιχειρήματα για τις δύσκολες μάχες που έρχονται όλα τα επίπεδα.

Ο Πρωθυπουργός, επί αρκετή ώρα επιχειρηματολόγησε για τις κινήσεις της κυβέρνησης, μίλησε για δύσκολη χρονιά, αλλά προδιέγραψε ότι το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο και στις αναφορές των βουλευτών για την ακρίβεια, τη μείωση των συντάξεων και των μισθών, ζήτησε υπομονή, πίστη στην προσπάθεια που γίνεται και δουλειά απ’ όλους.

Ο κ. Σαμαράς, αν και άκουσε από πολλούς βουλευτές την αγωνία των πολιτών για την κατάσταση και τις μη αντοχές τους, δεν άφησε να εξελιχθεί η συζήτηση σε μονολόγους και να κυριαρχήσουν τα αρνητικά μηνύματα, αλλά υπερθεμάτισε για το κυβερνητικό έργο.

Ανέφερε με έμφαση, ότι για πρώτη φορά γίνονται τόσα πολλά πράγματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν μπορούσε κανείς να διανοηθεί και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ζήτησε από τους βουλευτές να προσπαθούν να εξηγήσουν στους πολίτες τα κυβερνητικά βήματα και να τους ζητήσουν υπομονή, γιατί σιγά-σιγά θα αλλάξει το κλίμα.

Του Άρη Ραβανού (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ 
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=500682

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS