Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Σταυρίδης: «Να ξεκινήσουμε από τα λιμάνια και τα αεροδρόμια»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η παραχώρηση χρήσης υποδομών με προοπτική αναβάθμισης υπηρεσιών και ανάδειξης παράπλευρων εμπορικών δράσεων δεν δημιουργεί απλά προϋποθέσεις βελτίωσης του τουριστικού πακέτου. ενισχύει και το γενικότερο επενδυτικό κλίμα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Να ξεκινήσουμε από τα λιμάνια και τα αεροδρόμια» δήλωσε ο νέος Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης μιλώντας το πρωί στον ΒΗΜΑ 99,5 για τις αποκρατικοποιήσεις και τα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ, τονίζοντας ότι «δεν διανοούμαι να αφήνουμε τα Ολυμπιακά Ακίνητα αναξιοποίητα και να έχουμε 1,5 εκατ. ανέργους».

Συγκεκριμένα ο κ, Σταυρίδης είπε για τις επενδύσεις και τις προτεραιότητές του στο ΤΑΙΠΕΔ ότι «Ο καθένας βλέπει τα πράγματα και τα φαντάζεται όπως εκείνος κρίνει. Δεν μπορώ να μπω στη σκέψη και τη λογική του. Επενδύσεις, όμως, σημαίνει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας, κοινωνική προσφορά. Δεν κάνουμε ιδιωτικοποιήσεις για ξεπούλημα. Αν κάνουμε ιδιωτικοποιήσεις για να ξεπουλήσουμε, έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/news/economy/article/5006150/stayridhs-na-ksekinhsoyme-apo-ta-limania-kai-ta-aerodromia/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS