Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Γκρίλο: «Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αρκούσαν λίγες μέρες στο Γκρίλο για να αποδείξει πρακτικά πλέον, με τις παλινωδίες του, πως ένας καλός κωμικός γίνεται ο πιο τραγικός πολιτικός. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ανασκευάζει τώρα τα όσα δήλωσε στη συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Focus ο ηγέτης του Κινήματος των Πέντε Αστέρων και ουσιαστικός ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων στην Ιταλία, Πέπε Γκρίλο.

Χθες το γερμανικό περιοδικό φιλοξένησε δήλωσή του πως «υπό συγκεκριμένους όρους», θα μπορούσε να στηρίξει μια κυβέρνηση κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς, Μπερλουσκόνι-Μπερσάνι δηλαδή, για την Ιταλία.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε αίσθηση και εν μέρει αναταραχή στο εσωτερικό του κόμματος του Γκρίλο με αποτέλεσμα μετά από λίγες ώρες ο Ιταλός κωμικός ηθοποιός και νυν πολιτικός αρχηγός να σπεύσει να διευκρινίσει μέσω του προσωπικού του blog: «Το επαναλαμβάνω για τελευταία φορά.

Το κίνημά μας δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε κανέναν, πολύ περισσότερο σε μια κυβέρνηση του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος και του κεντροδεξιού Λαού της Ελευθερίας».

Για να προσθέσει όμως, αφήνοντας και πάλι πεδίο για σενάρια μετεκλογικών συνδυασμών και συνεργασιών: «Θα ψηφίζουμε ή θα καταψηφίζουμε κάθε νόμο ανάλογα με το αν συμπίπτει με το πρόγραμμά μας». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=261127

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS