Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Παραμένει με «εκπτώσεις» το ειδικό τέλος για τα ακίνητα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αν και θα μπορούσε από τον περασμένο Ιούλιο να έχει υπάρξει μια ομάδα εργασίας για την αναμόρφωση των αντικειμενικών και τη διαμόρφωση του μηχανισμού για τον υπολογισμό νέου ενιαίου φόρου ακινήτων, ώστε σήμερα να μην υπάρχουν τεχνικά ζητήματα για την καθυστέρηση του, και η μείωση του χαρατσιού κατά 20% για τη συντριπτική πλειοψηφία είναι μια καλή αρχή. Οψόμεθα για τα ακόμα καλύτερα, λίαν συντόμως! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Kούρεμα έως και 20% στο «χαράτσι» της ΔΕΗ, για τα ακίνητα με τιμή ζώνης έως 2.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σε συνδυασμό με πλήρη εξαίρεση από την καταβολή του ειδικού τέλους επί των ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) των πολυτέκνων, αναπήρων και άλλων ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Στο εν λόγω σχέδιο φαίνεται ότι καταλήγει η κυβέρνηση, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των ιδιοκτητών ακινήτων και να αμβλύνει τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης η απόφαση για διατήρηση του ειδικού τέλους και το τρέχον έτος, παρά τις αντιρρήσεις που είχαν εκφραστεί επανειλημμένως από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/630675

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS