Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Ποιοί υπουργοί θα δουν την έξοδο από την κυβέρνηση

Δεν είναι στα σχέδια του Μαξίμου, όμως τα σενάρια για αλλαγές στην κυβέρνηση εξακολουθούν

Ο Αντώνης Μανιτάκης και όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τις συσκέψεις και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα φαίνεται ότι γίνεται η πέτρα του σκανδάλου προκειμένου να συνεχίζουν τα σενάρια περί ανασχηματισμού παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του.

Τα πιο... προχωρημένα σενάρια αναφέρουν ότι ο Αντώνης Μανιτάκης ήδη αποτελεί παρελθόν για το υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης και το ερώτημα που υπάρχει είναι εάν θα μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο ή θα μείνει εκτός κυβέρνησης.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά από συνεννόηση Σαμαρά και Κουβέλη. Με αφορμή την ... κινητικότητα Μανιτάκη, φαίνεται ότι προκύπτει και αναβάθμιση του κ. Βολουδάκη σε θέση αναπληρωτή υπουργού.

Αλλαγή θα γίνει και στο Περιβάλλοντος. Ο κ. Λιβιεράτος θα δώσει τη θέση του στον κ. Γ. Μανιάτη πιθανότατα, ενώ σίγουρος δεν είναι ότι θα μείνει ούτε ο αναπληρωτής υπουργός Στ. Καλαφάτης. Στο υπουργείο Υγείας, η υφυπουργός, κ. Σκοπούλη, φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει.

Αντικαταστάτης αναζητείται και για τη θέση του κ. Μουσουρούλη στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, εκεί όπου μάλλον θα πάει ο κ. Μηταράκης.

Ερώτημα είναι ο κ. Στυλιανίδης, ενώ οι εισηγήσεις για τον κ. Ρουπακιώτη είναι να απομακρυνθεί. Ο Ι. Βρούτσης δεν πρόκειται να μείνει εκτός κυβερνητικού σχήματος. Αμετακίνητος εμφανίζεται ο κ. Δένδιας.

ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/566010/Poioi-ypoyrgi-tha-doyn-tin-exodo-apo-tin-kybernisi.aspx

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS