Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Λαφαζάνης: «Μη μιλήσεις στο ίδρυμα Καραμανλή»...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όλο... το κεντροδεξιό κοινό... κρέμεται από τα χείλη του Κνίτη Αλέξη για το όραμα της μετα-μνημονιακής εποχής! Τα ύστερα του κόσμου!.Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Να μην μιλήσει στην εκδήλωση, που διοργανώνει την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, ζήτησαν στον Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος Παναγιώτης Λαφαζάνης αλλά και ο... προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για την εκδήλωση με αφορμή τα 15 χρόνια από το θάνατό του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα έχει ως θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής: Τότε και τώρα- Δημοκρατία, οικονομία, πολιτισμός και Ευρώπη».

Οι κύριοι Λαφαζάνης και Μητρόπουλος μαζί με άλλους 9 που συντάχθηκαν με την άποψή τους ζήτησαν από τον κ. Τσίπρα, όπως αποκαλύπτει η εβδομαδιαία εφημερίδα Realnews, να μην μιλήσει χαρακτηρίζοντας «λάθος στρατηγικής να μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο κάδρο με τη Ν.Δ. και να την διαχωρίζει σε καλή και κακή.»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Τσίπρας απέρριψε τις αιτιάσεις με «στρατηγική προσέλκυσης καραμανλικών ψηφοφόρων» και στόχο «να γίνει αποδεκτός πλέον από αστικά κοινωνικά στρώματα».

ΠΗΓΗ: NONEWS-NEWS
http://nonews-news.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7707.html

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS