Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Η Michelin δεν θα φύγει από την Ελλάδα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν διαψεύδονται οι Κασσάνδρες της καταστροφολογίας κι επιβεβαιώνεται η βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος μέσα στις πιο αντιφατικές διεθνείς συγκυρίες. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να αποχωρεί από την ελληνική αγορά προχώρησε ο γενικός διευθυντής της Michelin.

«Η Michelin δεν πρόκειται να κλείσει την θυγατρική της στην Ελλάδα. Αντιθέτως, η Michelin προτίθεται να ενισχύσει μακροχρόνια την παρουσία της στις αγορές που έχουν μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης και η Ελλάδα είναι μία από αυτές» επισημαίνει ο Νταβίντ Ζαν, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας στην Ελλάδα.

Η Michelin, σύμφωνα με τον ίδιο έχει σκοπό να δημιουργήσει μια νέα εμπορική ζώνη. Αυτή η νέα εμπορική ζώνη ονομάστηκε «Europe Centrale Sud» και περιλαμβάνει μαζί με την Ελλάδα, που θα έχει δεσπόζουσα θέση τις: Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Κροατία, Κύπρο, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία και Σλοβενία. Η κεντρική διοίκηση της εμπορικής ζώνης θα έχει έδρα το Βουκουρέστι. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=505275

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS