Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Non paper υπέρ του Κων/νου Καραμανλή

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣΗ γελοιότητα της ιδεολογικής ιεροσυλίας του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται ακάθεκτη. Η συνέπεια σε αρχές δεν αποδεικνύεται από τυχαίες δηλώσεις, ούτε ο λαϊκισμός μπορεί να πάρει μυρωδιά αξιοπιστίας με υποκριτικές γονυκλισίες στα ιερά της Κεντροδεξιάς! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Εξηγήσεις για τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην αυριανή εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» έδωσε χθες η Κουμουνδούρου με εγκωμιαστικά σχόλια για τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε non paper απέδωσε τον θόρυβο που προκλήθηκε από την παρουσία του κ. Τσίπρα στην τιμητική εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στην «ιδιαίτερη ανησυχία» του κ. Σαμαρά.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά και τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι στελέχη του κόμματος εξέφρασαν ενστάσεις για την παρουσία του κ. Τσίπρα στην εκδήλωση, χαρακτήρισε ως προφανές ότι η παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα δημιουργεί ιδιαίτερη ανησυχία στον κ. Α. Σαμαρά, καθώς όπως επεσήμανε «σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο ίδιος έκανε τα πάντα για την αποτρέψει ή και να την υποβαθμίσει» (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63791972

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS