Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Περισσότερες από 2.100 οι εκκρεμείς υποθέσεις στα πειθαρχικά συμβούλια

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τι λόγο έχει το ένα χέρι του πελατειακού συστήματος να επισπεύσει την τιμωρία του άλλου; Η σιωπή των αμνών τελειώνει, κάπου εδώ! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στοιχεία για τον αριθμό των υποθέσεων που έχουν περιέλθει στα πρωτοβάθμια και τα δευτεροβάθμια πειθαρχικά συμβούλια των δημοσίων υπαλλήλων διαβίβασε στη Βουλή στις 23 Απριλίου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

«Στα πρωτοβάθμια πειθαρχικά συμβούλια έχουν περιέλθει 1.530 διώξεις κατά υπαλλήλων για όλες τις περιπτώσεις παραπτωμάτων που προβλέπει ο Ν. 3528/2007 και ήδη έχουν χρεωθεί και εξετάζονται με γοργούς ρυθμούς».

Αντίστοιχα «οι υποθέσεις που εκκρεμούν στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο είναι 577, εκ των οποίων οι 433 αφορούν σε υπαλλήλους υπουργείων, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ β΄ βαθμού και οι 144 αφορούν σε υπαλλήλους των ΟΤΑ α΄ βαθμού. Έχουν ήδη εξεταστεί 250 υποθέσεις και έχει επιβληθεί το μέτρο της οριστικής παύσης σε 91 περιπτώσεις». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=274995

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS