Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Μαθητές από όλη τη χώρα αναπτύσσουν την επιχειρηματική τους σκέψη

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η κινητήριος δύναμη του μέλλοντος μας. Νέες γενιές προσεγγίζοντας απενοχοποιημένα την επιχειρηματικότητα, μαθαίνοντας να αξιοποιούν ικανότητες και πρωτότυπες ιδέες. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Εφαρμογή στο κινητό που μας δίνει τη δυνατότητα να ποτίζουμε τον κήπο μας, ηλεκτρονική υπηρεσία άμεσης ειδοποίησης για την ανάγκη μετάγγισης αίματος στα νοσοκομεία όλης της χώρας, αλλά και δημιουργία site για τη συγκέντρωση ιδεών εκ μέρους των πολιτών για την προώθηση της χώρας. Ολα τα ανωτέρω αποτελούν πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες, προερχόμενες από μαθητές όλης της χώρας, που διακρίθηκαν τα τελευταία χρόνια στον μαθητικό διαγωνισμό ennovation και εν συνεχεία στο Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). «Είχαμε υπόψη μας αντίστοιχα προγράμματα με μαθητές στο εξωτερικό και αποφασίσαμε το 2009 να τα εγκαινιάσουμε και στην Ελλάδα» εξηγεί στην «Κ» η επίκουρη καθηγήτρια, κ. Κατερίνα Πραματάρη, επιστημονική υπεύθυνη του θερινού σχολείου. «Ήταν η κατάλληλη χρονική συγκυρία, καθώς είναι απαραίτητο η έννοια της επιχειρηματικότητας να απενοχοποιηθεί από την ελληνική κοινωνία και η νέα γενιά να αναπτύξει το επιχειρηματικό της δαιμόνιο». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/04/2013_493354

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS