Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Τη Δευτέρα απολογούνται στον ανακριτή οι «πιστολέρο» της Μανωλάδας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - "Συνάδερφοι" των αλλοδαπών εργατών ήταν κι οι "φοβισμένοι" επιστάτες, είπε ο δικηγόρος τους! Εκεί όπου οι λέξεις χάνουν το νόημα τους! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το κατώφλι του ανακριτή περνούν τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθούν οι συλληφθέντες για την δολοφονική επίθεση κατά εργατών γης σε φραουλοχώραφο της Νέας Μανωλάδας.

Μετά τη σύλληψή τους, το πρωί την Παρασκευής, και ενώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας βρισκόταν πια στην περιοχή, οι τρεις «πιστολέρο» επιστάτες της φυτείας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Αμαλιάδας, ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Μαζί τους θα απολογηθεί και ο ιδιοκτήτης της φυτείας, ο οποίος επίσης κρατείται, κατηγορούμενος για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Οι τρεις επιστάτες του κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και κατά συναυτουργία, για βαριές σωματικές βλάβες, απειλή και παράβαση των νόμων περί όπλων και αλλοδαπών. Οι κατηγορούμενοι, που θα υποστηρίξουν ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα, έλαβαν την προβλεπόμενη κατά το νόμο προθεσμιά από τον ανακριτή την Παρασκευή, προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=508650

  Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS