Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Συνέδριο επανίδρυσης της ΝΔ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Επανίδρυση δομών και νοοτροπίας χρειάζονται όλες οι μεταπολιτευτικές παρατάξεις. Ειδικά όμως η κεντροδεξιά έχει ανάγκη να βουτήσει ξανά στα βαθιά του ιδεολογικού της ωκεανού και να αναδείξει εντονότερα τις αξίες της. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε επανίδρυση της ΝΔ σχεδιάζει να προχωρήσει ο Αντ. Σαμαράς, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το συνέδριο του κόμματός του, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος μετά την επιστροφή του από την Κίνα, στις 19 Μαΐου, θα συμμετάσχει πιο ενεργά στις προσυνεδριακές διαδικασίες, θεωρεί ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία το συνέδριο, προκειμένου να προχωρήσει σε ιδεολογική και πολιτική διεύρυνση, να εκπέμψει το μήνυμα της ανανέωσης και παράλληλα να καθιερώσει μια νέα οργανωτική δομή.

Ουσιαστικά, όπως τονίζουν τακτικοί του συνομιλητές, θα είναι μια αποφασιστική κίνηση, που θα οδηγήσει τη ΝΔ στο να παραμείνει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, εδραιώνοντας τη δική της παρουσία με υψηλά ποσοστά αποδοχής από την κοινή γνώμη. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63820726

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS