Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σκωτσέζικο ντους με τον ανασχηματισμό

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το ζήτημα δεν μπορεί πλέον να είναι οι ανασχηματισμοί ως διαδικασίες αναδιανομής ρόλων και διατήρησης ισορροπιών. Τα πιο σφιχτά, λειτουργικά σχήματα με σαφείς αρμοδιότητες είναι κάτι παραπάνω από αναγκαιότητα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Και στο Μαξίμου έφτασαν τα απόνερα από τον αιφνιδιασμό του «ανασχηματισμού μέσω ΦΕΚ». Ευκαιρία για γκρίνια και υποδείξεις από ΠΑΣΟΚ για την κυβερνητική λειτουργία, «θα γίνει όταν κρίνει σκόπιμο ο Σαμαράς» απαντούν συνομιλητές του.

Η αιφνίδια δημιουργία των 6 θέσεων για αναπληρωτές υπουργούς σε μη παραγωγικά υπουργεία, σύμφωνα με τους στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αποτύπωση μέρους από τις προτάσεις που έχουν κάνει οι γάλλοι αξιωματούχοι που σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή Task Force έχουν αναλάβει να καταγράψουν τις δυσλειτουργίες του δημόσιου τομέα και των κρατικών δομών προτείνοντας λύσεις ώστε το σύστημα να γίνει πιο λειτουργικό.

Το ερώτημα ωστόσο που γεννάται είναι γιατί τώρα οι στενότεροι των συνεργατών του κ. Σαμαρά, έχοντας προφανώς πάρει το πράσινο φως από τον ίδιο, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δημοσίευση του επίμαχου ΦΕΚ για το οποίο προφανώς γνώριζαν ότι θα ερμηνευθεί ως προάγγελος ανασχηματισμού.

Ο ανασχηματισμός φυσικά διαψεύστηκε από το Μαξίμου με την επισήμανση ότι θα γίνει όταν το κρίνει σκόπιμο ο Πρωθυπουργός και με τους όρους που ο ίδιος πιστεύει προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική η τρικομματική κυβέρνηση. «Δεν είναι βέβαιο ότι θα καλυφθούν οι συγκεκριμένες θέσεις» έλεγαν από το Μαξίμου ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συνέδεσαν το όλο θέμα με τις προσπάθειες που γίνονται σε κάποια υπουργεία να αυξηθούν οι θέσεις των μετακλητών υπαλλήλων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=226844&catID=11

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS