Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Δυναμική επιστροφή των Αμερικανών τουριστών

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η αμερικανική κι η γερμανική αγορά επανακάμπτουν, η ρωσική και η κινέζικη επεκτείνονται. Οι προοπτικές διαγράφονται θετικές στο βαθμό που κι εμείς αποκολληθούμε από πρακτικές του παρελθόντος, εκσυγχρονιστούμε και βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Aύξηση έως και 40% εμφανίζουν μέχρι στιγμής οι τουριστικές κρατήσεις από τις ΗΠΑ προς τον ελληνικό προορισμό για τη φετινή σεζόν σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργο Τριβιζά, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής σε χθεσινή εκδήλωση, με θέμα την αμερικανική αγορά ταξιδιού.

Ο κ. Τριβιζάς αποδίδει την αύξηση των κρατήσεων στις μειωμένες τιμές των ελληνικών ξενοδοχείων, στην αύξηση των αεροπορικών πτήσεων από τις ΗΠΑ για Ελλάδα και της ανταγωνιστικότητας των τιμών τους καθώς και στο γεγονός ότι έχουν ξεχαστεί από τον μέσο Αμερικανό οι αρνητικές εικόνες που εξέπεμπε πέρυσι ο ελληνικός προορισμός. Παράλληλα, σημειώνει ότι μέσα στην εβδομάδα με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκαν 775 συναντήσεις μεταξύ 33 εκπροσώπων ελληνικών τουριστικών φορέων και εκπροσώπων εκπροσώπων 28 τουριστικών εταιρειών από τις ΗΠΑ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_05/04/2013_491964

 Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS