Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Σχέδιο Β με δραχμή εντός Ε.Ε. επεξεργάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Και να που η θεωρητική δραχμολογία αρχίζει να αποκτά απτά χαρακτηριστικά πολιτικής πρότασης. Για να διαλύονται και οι τελευταίες αυταπάτες για τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τη νέα πραγματικότητα έτσι όπως διαμορφώνεται μετά τα δραματικά γεγονότα της Κύπρου καλούνται να αναλύσουν και να κωδικοποιήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Προεδρικοί και... λιγότερο προεδρικοί, αριστεροί και περισσότερο αριστεροί βρίσκονται πλέον πιο κοντά αφού ολοι συμφωνούν σε ένα πράγμα. Το ευρώ και η δραχμή δεν είναι ταμπού...

Τα τελευταία γεγονότα στην Κύπρο έφεραν όπως φαίνεται πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπροστά στην επόμενη μέρα. Στο πρακτικό μέρος της ιστορίας αφού η κρίση στην Κύπρο ανέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι ένα όχι από μόνο του δεν αρκεί. Πρέπει να συνοδεύεται και από σχέδιο οποίο θα μπορεί να αντιμετωπίσει τους εκβιασμούς των ισχυρών της Ευρώπης ενώ παράλληλα η χώρα δεν θα κινδυνεύει με πτώχευση.

Οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αρχίσει να επεξεργάζονται το σχέδιο Β –στην Ευρώπη αλλά με δραχμή-ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε και η επικοινωνιακή στροφή του κόμματος προκειμένου η κοινή γνώμη να εξοικειωθεί με ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αξιοποιώντας μάλιστα τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι και σε επίπεδο κοινωνίας η παραμονή στο ευρώ πάση θυσία δεν αντιμετωπίζεται ως φετίχ τα στελέχη της Κουμουνδούρου αναζητούν περισσότερα επιχειρήματα γι αυτή την νέα τους θέση.

ΠΗΓΗ: NEWPOST.GR
http://newpost.gr/post/203605/sxedio-v-me-draxmi-entos-eyropaikis-enosis-epeksergazontai-ston-syriza/

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS