Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Βαρύ κλίμα στο Μαξίμου για την Εθνική

Πόσο πιθανό είναι να δρομολογηθούν αλλαγές στις διοικήσεις της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank άμεσα;

Σύμφωνα με πληροφορίες που δύσκολα επιδέχονται διάψευσης, ο πρωθυπουργός φέρεται εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πρώτης, Αλέξανδρο Τουρκολιά.

Κι αυτό γιατί, όπως θεωρεί, τον είχε ενημερώσει ελλιπώς για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και για το γεγονός ότι οδηγούνταν σε αδιέξοδο.

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που ο κ. Αντώνης Σαμαράς, όποτε έρχονταν προς συζήτηση το θέμα της συγχώνευσης στις συσκέψεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, το έκλεινε λέγοντας «το ελέγχω».

Από το Μαξίμου, τώρα, λένε ότι ο κ. Τουρκολιάς δεν είχε δώσει την πλήρη εικόνα των εξελίξεων στον πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να εκτίθεται.

Το πιθανότερο είναι πως αυτή η δυσαρέσκεια θα «μεταφρασθεί» με κάποιο τρόπο στην εικόνα που έχει σήμερα η διοίκηση της ΕΤΕ. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα πέσει σε δυσμένεια, στη χειρότερη θα οδηγηθεί σε παραίτηση.

Στην Eurobank, πάλι, το πιθανότερο είναι πως η τρόικα, αμέσως μετά την κρατικοποίηση της τράπεζας θα ζητήσει τις παραιτήσεις του νυν μάνατζμεντ. Αν δεν τις υποβάλλουν πρώτοι οι ίδιοι οι διοικούντες.

ΠΗΓΗ: APOSPASMA.GR
http://www.apospasma.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/465387/Default.aspx

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS