Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Δεν βιάζεται ο Σαμαράς για τον ανασχηματισμό

Παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Πρωθυπουργός τον προσδιορίζει στις αρχές Ιουλίου, μετά το Συνέδριο της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.

Το θέμα του ανασχηματισμού ήρθε με ένταση στο προσκήνιο μετά το κλείσιμο της συμφωνίας με την Τρόικα, κυρίως από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Οι πληροφορίες ωστόσο επιμένουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν βλέπει θετικά μία τέτοια εξέλιξη. Κι αυτό γιατί, όπως εξηγούν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, υπάρχουν τρία κρίσιμα ραντεβού το αμέσως προσεχές διάστημα για την κυβέρνηση:

•Η υλοποίηση των συμφωνηθέντων με την Τρόικα ως το τέλος Μαΐου, η οποία συμπεριλαμβάνει το θέμα της φορολόγησης, της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τις ιδιωτικοποιήσεις. «Δεν αλλάζεις υπουργούς όταν πρέπει να υλοποιηθούν τόσο κρίσιμα θέματα» αναφέρουν οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.
•Η άφιξη της Τρόικα αρχές Ιουνίου για τις νέες διαπραγματεύσεις δεν επιτρέπει τον ανασχηματισμό «αφού δεν μπορεί να τοποθετήσεις νέους υπουργούς στην επιθεώρηση που θα κάνουν οι εκπρόσωποι των δανειστών», τονίζουν οι ίδιες πηγές.
•Το Συνέδριο της ΝΔ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 27 Ιουνίου. «Ο ανασχηματισμός θα γίνει μετά το Συνέδριο, με απόφαση του Πρωθυπουργού, ώστε να δοθεί ένα νέο ξεκίνημα για τη ΝΔ, αλλά και ένα νέο ξεκίνημα στη χώρα με καινούρια πρόσωπα στην κυβέρνηση» τονίζουν οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

ΠΗΓΗ: SPIROSPERO.GR
http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/50174-den-viazetai-o-samaras-gia-ton-anasximatismo

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS