Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - «Μοναχικοί λύκοι» χτύπησαν και στο Παρίσι;

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η επανάληψη του τυχαίου που γίνεται οργανωμένο σχέδιο ή μεμονωμένες αντιδράσεις θερμοκέφαλων φονταμενταλιστών; Ίσως πάλι απλά αρκεί η έμμεση κάλυψη των πράξεων από επίσημα ισλαμικά χείλη για να πολλαπλασιαστεί το φαινόμενο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Γάλλος στρατιώτης που περιπολούσε σε μια περιοχή όπου βρίσκεται η έδρα πολλών επιχειρήσεων στα δυτικά του Παρισιού, μαχαιρώθηκε στο λαιμό και τραυματίστηκε από έναν άνδρα που εγκατέλειψε τη σκηνή και καταζητείται από την αστυνομία, δήλωσε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Ο 23χρονος περιπολούσε ένστολος, μαζί με άλλους δύο στρατιώτες, στο πλαίσιο του γαλλικού σχεδίου επαγρύπνησης κατά της τρομοκρατίας «Vigipirate», όταν κάποιος τον πλησίασε από πίσω γύρω στις 18:00 (τοπική ώρα) και του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι ή ένα σουγιά.

Εκπρόσωπος της αστυνομικής ένωσης είπε πως πλάνα από την επιτήρηση έδειξαν πως ο επιτιθέμενος ήταν ψηλός, γενειοφόρος, γύρω στα 35, πιθανόν βορειοαφρικανικής καταγωγής και φορούσε πανωφόρι σε αραβικό στυλ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=281186

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS