Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Συνάντηση Α. Σαμαρά με το προεδρείο Εταιρειών Πληροφορικής και Επικοινωνίας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ανοίγοντας δρόμους για τις επενδύσεις στην υψηλή τεχνολογία και τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του κράτους. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με το προεδρείο του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής και Επικοινωνίας συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μ. Βολουδάκη.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τάσος Τσίκας, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να στηριχθεί το έργο αυτών των επιχειρήσεων ώστε να αναδειχτούν ως βασικός μοχλός ανάπτυξης καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, στις εταιρείες αυτές πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο άνθρωπος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης τόνισε πως οι εταιρείες πληροφορικής και επικοινωνίας κατάφεραν να σταθούν όρθιες μέσα στην κρίση και έκανε λόγο για αισιόδοξα μηνύματα, καθώς, όπως είπε, έχουν ξεκινήσει προσλήψεις στον συγκεκριμένο κλάδο.

Ο κ. Βολουδάκης, εξάλλου, επισήμανε πως με τη συνεργασία των εταιρειών αυτών μπορεί να προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού κράτους και να παταχθεί η γραφειοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_09/05/2013_497944

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS