Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs -Στη συμμαχία με την κοινωνία στην κόντρα με τους καθηγητές ποντάρει η κυβέρνηση

Σε στοίχημα της κυβέρνησης μετατρέπει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το μπρα ντε φερ με τους καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο κορυφώθηκε με την επιστράτευση την οποία επέλεξε για μία ακόμη φορά προκειμένου να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας και κυρίως να αποτρέψει εξάπλωση των κοινωνικών αντιδράσεων από κατηγορίες των οποίων τα δικαιώματα θίγονται με τα μέτρα.

Το Μέγαρο Μαξίμου αναμένει με αγωνία τις εξελίξεις, ευελπιστώντας ότι θα έχει σύμμαχο και όχι απέναντι την κοινωνία. Η θέση του κ. Σαμαρά, την οποία ο πρωθυπουργός μετέφερε με κατηγορηματικότητα και εξ αρχής στον υπουργό Παιδείας κ. Κων. Αρβανιτόπουλο είναι ότι οι εξετάσεις θα πρέπει πάση θυσία να διεξαχθούν στον προγραμματισμένο χρόνο τους και να υπάρξει υποχώρηση από την πλευρά της κυβέρνησης.

«Οφείλουμε να διαφυλάξουμε με όποιο κόστος το κύρος των εξετάσεων» σημειώνουν συνεργάτες του πρωθυπουργού, η πλειονότητα των οποίων τάχθηκε υπέρ της επίδειξης πυγμής, προκειμένου να μην αποσταλεί λάθος μήνυμα και μάλιστα στη στιγμή κατά την οποία η κυβέρνηση εισέρχεται στην τελική ευθεία για την απόλυση των πρώτων 2.000 δημοσίων υπαλλήλων.

Το κυβερνητικό επιτελείο πνέει μένεα κατά του γαλάζιου προέδρου της ΟΛΜΕ κ. Παπαχρήστου, οι αντιστάσεις του οποίου δεν εκάμφθησαν παρά τις πιέσεις που του ασκήθηκαν. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: NEWPOST.GR
http://newpost.gr/post/215436/sti-symmaxia-me-tin-koinonia-stin-kontra-me-toys-kathigites-pontarei-i-kyvernisi/

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS