Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Τέσσερις προσθήκες στον υφιστάμενο αντιρατσιστικό νόμο προτείνει η ΝΔ

Με την προσθήση τεσσάρων άρθρων στο υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας απαντά η Νέα Δημοκρατία στους επικριτές της, μετά την απόρριψη του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.


Σε σχετική ανακοίνωση επαναλαμβάνεται μεν ότι το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο για τον ρατσισμό είναι επαρκές, γνωστοποιείται ωστόσο ότι το κόμμα εισάγει σήμερα προσθήκες «με σκοπό τη συμπλήρωση και επικαιροποίησή του».

«Προσδοκούμε ότι όλα τα κόμματα –πλην βεβαίως της Χ.Α.– θα τις ψηφίσουν, αφού κανένας δεν μπορεί να έχει την οποιανδήποτε αναστολή για τις προσθήκες αυτές και την καταδίκη του ναζισμού», επισημαίνει η Ν.Δ..

«Η ΝΔ τόνισε από την πρώτη στιγμή ότι το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για το ρατσισμό, ο νόμος δηλαδή 927/1979 του Κωνσταντίνου Καραμανλή, είναι επαρκής για την αντιμετώπιση των φαινομένων ρατσιστικής βίας, εκτίμηση η οποία επιβεβαιώθηκε και με το σχετικό πρακτικό της ΚΕΝΕ», σημειώνει η Συγγρού.

«Επισημάναμε, επίσης, ότι απαιτούνται μόνον ορισμένες προσθήκες σ' αυτό το νομοθετικό πλαίσιο με σκοπό τη συμπλήρωση και επικαιροποίησή του», προσθέτει.

ΠΗΓΗ: APOSPASMA.GR
http://www.apospasma.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/498266/Default.aspx

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS