Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ο Σαμαράς καλεί την Κίνα «να γίνει μέρος του ελληνικού success story»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι στρατηγικές διμερείς συμφωνίες έρχονται ως αποτέλεσμα γεωπολιτικών και οικονομικών αναγκών. Η Κίνα, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στη φάση συνολικού επανασχεδιασμού του τρόπου ικανοποίησης τους. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Η Ελλάδα κερδίζει το στοίχημα» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Κινέζικη Ακαδημία Επιστημών και κάλεσε τους Κινέζους επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας και να γίνουν μέρος του «ελληνικού success story» (της ελληνικής επιτυχημένης ιστορίας).

Ο Πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι στόχος του είναι η οικοδόμηση στρατηγικής σχέσης μακράς πνοής με την Κίνα. «Η Ελλάδα κέρδισε ξανά την αξιοπιστία της κάτι που πέρυσι δεν ήταν καθόλου δεδομένο», τόνισε ο κ. Σαμαράς. «Αυτό φαίνεται», όπως σημείωσε, «από τη μείωση των spread και από τις εκτιμήσεις των αγορών».

Στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη ζημιά που έχει υποστεί η ελληνική οικονομία λόγω της κρίσης, στη μείωση του ΑΕΠ περίπου κατά 25% και την ιδιαίτερα υψηλή ανεργία που αγγίζει το 27% και στους νέους το 60%. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/news/politics/article/5017799/o-samaras-kalei-thn-kina-na-ginei-meros-toy-ellhnikoy-succes-story/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS