Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σύσκεψη αρχηγών στις 6 το απόγευμα τη Δευτέρα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Βενιζέλος - Κουβέλης πρέπει να ευχαριστήσουν το Σαμαρά για τη δυναμική κίνηση του. Τους δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουν αυτά που τους ενώνουν και να δημιουργήσουν επιτέλους έναν κοινό φορέα που θα έχει ελπίδες αξιοπρεπούς παρουσίας στις επόμενες εκλογές. Αλλιώς τα θρίλερ για την είσοδο στη Βουλή θα είναι περισσότερα από κάθε φορά. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η μείζονα κρίση που ενέσκυψε στην τρικομματική κυβέρνηση - ελέω ΕΡΤ- και αποκάλυψε πόσο επίφοβη είναι η επιστροφή στο Grexit αν επέλθει πολιτική αποσταθεροποίηση, εμφάνισε αργά το βράδυ της Τετάρτης σημάδια εκτόνωσης. Το Μέγαρο Μαξίμου έδωσε διέξοδο στο εκρηκτικό αδιέξοδο, ανταποκρινόμενο την ύστατη ώρα στο αίτημα των κυρίων Βενιζέλου και Κουβέλη για σύσκεψη αρχηγών προκειμένου να αναζητηθεί συναινετική λύση στο επίμαχο ζήτημα της ΕΡΤ.

Την Πέμπτη έγινε ένα ακόμα βήμα αφού ορίστηκε σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών για τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα. Κύκλοι του Μαξίμου αφού υπογράμμιζαν ότι ο πρωθυπουργός «επιδιώκει πάντοτε το διάλογο» γνωστοποιούσαν την πρόθεσή του να τηλεφωνήσει σήμερα το πρωί στους δυο εταίρους με σκοπό να οριστικοποιηθεί η συνάντηση τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Νωρίτερα πάντως ο πρωθυπουργός από το βήμα εκδήλωσης του ΕΒΕΑ είχε καταστήσει σαφές ότι η απόφαση για την «αμαρτωλή ΕΡΤ» αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι διαθέτει και την πολιτική βούληση να τα αλλάξει όλα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113061231

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS