Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - «Σφίγγα» ο Σαμαράς για τον ανασχηματισμό

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το 70%-30% θα τηρηθεί, επιλογές εκπλήξεις θα υπάρξουν. Η ουσία όμως βρίσκεται στην αποφασιστικότητα και την τιθάσευση της εξουσιομανίας που πολλοί ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να αποβάλλουν ακόμα και σήμερα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός αναχώρησε από το Μαξίμου και γευματίζει αυτή την ώρα με τον στενό συνεργάτη του Κώστα Μπούρα και τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της ΝΔ, Φ. Ταυρή. Συζητούν την προετοιμασία του συνεδρίου του κόμματος, που θα ξεκινήσει τις εργασίες του την Παρασκευή στο ΤΑΕ KWON DO.

Βγαίνοντας από το Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε ερώτηση από τους δημοσιογράφους αν θα γίνει σήμερα ο ανασχηματισμός αλλά ο ίδιος δεν έδωσε καμία απάντηση.

Ο Αντώνης Σαμαράς από τις 10:00 το πρωί ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου και συζητούσε με τους στενούς συνεργάτες του τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο κυβερνητικό σχήμα, το οποίο θα ανακοινωθεί σήμερα αργά το απόγευμα ή αύριο το πρωί. O κατάλογος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και «απομένουν δύο θέσεις να κλείσουν», είπε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού στο Real.gr (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=242521&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS