Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Θα κολυμπήσει από την Κούβα στις ΗΠΑ αψηφώντας τους καρχαρίες

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Καμιά φορά οι φυσικοί κίνδυνοι φαντάζουν πιο διαχειρίσιμοι από τους ανθρώπινους! Καλή επιτυχία! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η Χλόε Μακάρντελ, μια ριψοκίνδυνη κολυμβήτρια από την Αυστραλία, θα επιχειρήσει σήμερα να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα κολυμπήσει τα 103 μίλια (166 χιλιόμετρα) απόστασης που χωρίζουν την Κούβα από τη Φλόριντα χωρίς προστατευτικό κλουβί για τους καρχαρίες,

«Είναι ο πιο δύσκολος μαραθώνιος κολύμβησης σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε η 28χρονη μαυρισμένη, ξανθιά κολυμβήτρια στους δημοσιογράφους.

«Είναι σαν να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στο ποδόσφαιρο ή να καταρρίψεις ένα παγκόσμιο ρεκόρ και να πάρεις το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά είναι ενδεχομένως ακόμη πιο δύσκολο, γιατί κανείς δεν ήταν σε θέση να το κάνει στο παρελθόν», πρόσθεσε.

Τη συγκεκριμένη διαδρομή έχει κολυμπήσει μία φορά μόνο η Σούζι Μαρόνι, επίσης Αυστραλή, η οποία σε ηλικία 22 ετών -το 1997- χρησιμοποίησε ένα προστατευτικό κλωβό κολυμπώντας στα πολύ επικίνδυνα ωκεάνια ρεύματα για 25 ώρες. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/664426

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS