Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Πάτρα: Συμπλοκές μεταξύ Χρυσαυγιτών-αντιεξουσιαστών στα Ψηλαλώνια

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εκτρέφουμε την ανοχή σε κάθε εκδήλωση βίας θεωρώντας ότι το μεταπολιτευτικό σύστημα θα αναγεννηθεί με την καταστροφή και την εσωτερική σύγκρουση. Οι νέες δομές και τα πρόσωπα θα προκύψουν από δημιουργικές και δυναμικές κοινωνικές ομάδες με ιδεολογικό και αξιακό στίγμα, όχι από "μηχανές" εκτόνωσης. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Συμπλοκές ανάμεσα σε Χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα, σκορπώντας τον τρόμο σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης, τα Ψηλαλώνια.

Οι δύο ομάδες των Χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών είχαν αρχικά μόνο φραστικές αντεγκλήσεις μεταξύ τους και μάλιστα ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν από το σημείο, όταν κάποιος ένοικος πολυκατοικίας της οδού Ρωμανιώλη και Μητροπόλεως πέταξε μια γλάστρα για να τρομάξει τους εμπλεκόμενους και να σταματήσει το επεισόδιο.

Ωστόσο πέτυχε το ακριβώς αντίθετο κι έτσι άρχισε ο «πόλεμος» με πέτρες, καδρόνια, ποτήρια και καρέκλες που πετούσε η μια ομάδα στην άλλη. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=284975

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS