Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Γκαζάκια στο γραφείο του Σούρλα, το ΥΠΕΧΩΔΕ και το ΙΟΒΕ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Και μέσα σ' όλα επανήλθαν και τα επαναστατικά γκαζάκια να μας θυμίσουν τις ονειρώξεις ορισμένων! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια, εξερράγη στις 08:05 το πρωί στην είσοδο διαμερίσματος στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 27. Εκεί στεγάζονται το γραφείο του Γ.Γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργου Σούρλα και το διαμέρισμα όπου μένει ένα ζευγάρι και οι δύο γιατροί.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε υπέστη ελαφρά εγκαύματα μία γυναίκα στην προσπάθειά της να σβήσει τη φωτιά. Στη συνέχεια, διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες. Επίσης, προκλήθηκαν μικρές ζημιές στην είσοδο του διαμερίσματος. Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική, ενώ για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Από την πλευρά του, σε δηλώσεις του ο κ. Σούρλας έκανε λόγο για «τσιλιαδόρους της διαφθοράς και της διαπλοκής και για υποκείμενα που άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους» και τόνισε ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει και να υποταχθεί.

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=238101&catID=3

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS