Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Διεθνής κατακραυγή για τη βία - Μήνυμα Γκιουλ σε Ερντογάν

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν κι οι στενότεροι συνεργάτες σου αρχίζουν να μετατρέπονται σε "Βρούτοι" ίσα που προλαβαίνεις να συμμαζέψεις τ' απόνερα των πράξεων σου και να προσαρμόσεις τις προτεραιότητες σου. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η καταστολή των διαδηλώσεων από την τουρκική αστυνομία, είναι πράξη «πραγματικά επαίσχυντη», δήλωσε η Διεθνής Αμνηστία. Σύμφωνα με αναφορές, εξαιτίας των συγκρούσεων μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 1.000 τραυματίστηκαν.

Την ίδια ώρα με παρέμβασή του το μεσημέρι της Δευτέρας (03/06) ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Αμπντουλάχ Γκιουλ απηύθυνε μήνυμα προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντάς του με νόημα: «Η δημοκρατία δεν εξαντλείται στις εκλογές».

Έκκληση Ερντογάν για ηρεμία

«Είναι σαφές ότι η χρήση βίας από την αστυνομία οδηγείται όχι μόνο από την ανάγκη για την αντιμετώπιση της βίας –που ελάχιστες αφορμές δόθηκαν από την πλευρά των διαδηλωτών- αλλά και από την επιθυμία για αποθάρρυνση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας οποιουδήποτε είδους», δήλωσε ο ευρωπαίος πρόεδρος της Διεθνούς Αμνηστίας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=238073&catID=4

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS