Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Τι είπε ο Σταμάτης στον Κουβέλη για την ΕΡΤ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Καθένας μετράει τη σημαντικότητα των γεγονότων και πράττει. Ας μας εξηγήσουν πως ακριβώς θα λειτουργήσει η ΕΡΤ ανοιχτή, αν όχι όπως όλες αυτές τις μέρες, σαν βίλα Αμαλία δηλαδή! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως οδηγείται η προσπάθεια εξεύρεσης κοινού τόπου μεταξύ του πρωθυπουργικού γραφείου και της ΔΗΜΑΡ, προτού το θέμα της ΕΡΤ τεθεί στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, την προσεχή Δευτέρα.

Νωρίτερα το Σάββατο, συνάντηση-«μυστήριο» στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ είχαν σήμερα ο Φώτης Κουβέλης με τον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρη Σταμάτη.

Αποστολή του κ. Σταμάτη, εξ απορρήτων συμβούλου του κ. Σαμαρά, ήταν να πείσει τον κ. Κουβέλη να συμφωνήσει σε μία συμβιβαστική πρόταση με δύο άξονες: α) άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης με ντοκιμαντέρ και εκπομπές σε επανάληψη και β) αποδοχή της πρότασης για κλείσιμο της παλαιάς ΕΡΤ και δημιουργία ενός νέου φορέα.

Κατά πληροφορίες, η συνάντηση των κ.κ. Κουβελη και Σταμάτη δεν οδήγησε σε γεφύρωση του χάσματος. Και αυτό, διότι, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ φέρεται να επέμεινε στην άποψή του για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ υπό την παλαιά της μορφή. Προοπτική, την οποία ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δείχνει προς το παρόν να αποκλείει. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=286407

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS