Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Λαγκάρντ: Αξιοσημείωτη πρόοδος στην Ελλάδα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αν εξαιρέσει κανείς το "χαράτσι" που απέδωσε έσοδα (λόγω του αρχικού φόβου για διακοπή του ρεύματος) ποιος φόρος κατανάλωσης έχει αποδώσει τα αναμενόμενα; Σε ποια ακριβώς στοιχεία στηρίζει η Λαγκάρντ την αντίθεση της στη μείωση φόρων; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Οι ελληνικές αρχές έχουν κάνει αξιοσημείωτη πρόοδο στη μείωση των δημοσιονομικών και των ανισορροπιών και στην αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας», δήλωσε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, μετά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, κατά την οποία εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης των 1,74 δισ. ευρώ για την Ελλάδα.

Η κ. Λαγκάρντ χαιρέτισε τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα για την εφαρμογή του δημοσιονομικού προγράμματος και για την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας, σημειώνοντας την ανάγκη συνέχισης των διαθρωτικών αλλαγών και ιδιαίτερα στους τομείς της φοροδιαφυγής, των κλειστών επαγγελμάτων και της δημόσιας διοίκησης, ενώ εμφανίστηκε αντίθετη στην προοπτική μείωσης της φορολογίας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_01/06/2013_502046

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS