Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - «Κλειδώνει» η νέα κυβέρνηση

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Για μια ακόμα φορά τα μικρά και ευέλικτα σχήματα παραμερίζονται στο βωμό των συγκυριών και των ισορροπιών. Η λειτουργικότητα όμως δεν μπορεί να θυσιαστεί γι' αυτό τα πρόσωπα και οι συνεργασίες που θα προκύψουν ανά υπουργείο να ελεγχθούν διπλά και τριπλά! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

- Το απόγευμα αναμένεται η συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου- Ποια θέση θα αναλάβει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- «Εταίρος πλήρους ευθύνης ο Βενιζέλος», λέει ο πρωθυπουργός

Πιθανότατα το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην οποία οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος θα επιλέξουν τα πρόσωπα που θα καλύψουν τις θέσεις των παραιτηθέντων βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και θα οριστικοποιήσουν τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα ενταχθεί στη νέα κυβέρνηση χωρίς να είναι βέβαιο αν θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου ή θα τοποθετηθεί επικεφαλής κάποιου χαρτοφυλακίου. Στην περίπτωση πάντως που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπουργοποιηθεί αναμένεται να αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών ή εναλλακτικά το διευρυμένο υπερυπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει από τον κ. Σαμαρά η νέα κυβέρνηση να σχηματιστεί στη βάση της θεσμικής ισοτιμίας μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/288748/kleidonei-i-nea-kuvernisi/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS