Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: Όλοι μαζί κρατήσαμε όρθια την Ελλάδα

Καταχειροκροτήθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της ΝΔ Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ανάλογης «θερμής» υποδοχής έτυχε και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, κατά την άφιξή του στο Makedonia Palace.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε σκληρά στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για υπονόμευση της Ελλάδας, όταν καλεί τους ξένους να μην επενδύσουν στη χώρα.

«H κυβέρνηση απέτρεψε την αποσταθεροποίηση της χώρας και έχει ανατρέψει την κατάσταση, διαψεύδοντας τους επαγγελματίες καταστροφολόγους, που φθάνουν ακόμα και στα όρια υπονόμευσης της χώρας» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Δεσμεύτηκε μάλιστα, ότι η επένδυση στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής θα προχωρήσει, παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων της Ιερισσού.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι η ΝΔ, ως αξιωματική αντιπολίτευση, την περίοδο του πρώτου Μνημονίου, είχε επισημάνει το λάθος του ΔΝΤ και για το λόγο αυτό είχε αρνηθεί να υπογράψει το Μνημόνιο, αλλά στήριζε όσες πολιτικές κινούνταν στη σωστή κατεύθυνση.

Ακόμη, μίλησε για τις επενδύσεις στην Ελλάδα και την προσέγγιση, στο σημείο αυτό, της Ελλάδας με την Κίνα, προκειμένου η χώρα μας να αξιοποιήσει τη στρατηγική της θέση στην Ανατολική Μεσόγειο. «Η Ελλάδα είναι προνομιακό σημείο στο χάρτη» είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=284953

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS