Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Μεγάλο το επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το επενδυτικό ενδιαφέρον θα αυξάνεται γραμμικά όσο εμπεδώνεται ένα κλίμα πολιτικής σταθερότητας (με συνευθύνη και της Ε.Ε.) και επιχειρηματικής φιλικότητας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Κλειστό μπρέκφαστ με 25 κορυφαίους αμερικανικούς επενδυτικούς φορείς υπό την αιγίδα της διεθνούς εταιρείας συμβούλων BCIU Global Advisors ήταν η κορυφαία εκδήλωση της διήμερης προσπάθειας που επιχειρήθηκε στη Νέα Υόρκη την εβδομάδα που μας πέρασε για προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας από τις ΗΠΑ.

Πρόκειται για τη θυγατρική του ιδρύματος Business Council for International Understanding, που ιδρύθηκε από τον πρόεδρο Αϊζενχάουερ το 1955 προκειμένου να φέρει σε επαφή τα αμερικανικά συμφέροντα με άλλες χώρες.

«Το ενδιαφέρον για την Ελλάδα ήταν τέτοιο, που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί», είναι η φράση του προέδρου του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννου Γραμματίδη για τις παρουσιάσεις της ελληνικής οικονομίας.

Αυτό συμμερίζονται εξάλλου και όσοι τραπεζίτες, χρηματιστές και επιχειρηματίες βρέθηκαν εκεί, μάλιστα η παρουσία των αμερικανικών funds ανανεώθηκε κατά 50% και το ενδιαφέρον ήταν πολλαπλάσιο σε σχέση με το περασμένο φθινόπωρο. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=284911

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS